Hoe kom je minder snel klaar?

man en vrouwTe snel klaarkomen. Het is een probleem waar veel mannen last van hebben. Voor henzelf is het probleem niet zo groot, maar wel voor hun partner die ze graag willen bevredigen. Een vrouw heeft namelijk in de meeste gevallen heel wat meer tijd nodig om een hoogtepunt te bereiken. Als de man zeer snel klaarkomt dan zal de vrouw niet bevredigd achter blijven na de seks. Uiteraard wil je dit voorkomen en een zo goed mogelijke minnaar zijn. Enkele tips hoe je minder snel klaar kunt komen zijn dan ook meer dan welkom.

Herken het moment van klaarkomen

De sleutel tot minder snel klaarkomen is als man het moment herkennen dat het orgasme gaat komen. Uiteraard voel je dit al aankomen, maar als je te snel klaarkomt herken je dit moment duidelijk te laat. Je bent dan niet meer in staat om het orgasme te stoppen en nog even uit te stellen. Wat je kunt doen is enkele keren zonder je partner te masturberen. Oefen op deze momenten om het moment te herkennen dat je bijna klaarkomt maar dit nog kunt stoppen. Meer hierover lees je op: https://www.ikkomtesnelklaar.com/

Orgasme uitstellen door penis te knijpen

Tijdens het masturberen je orgasme langer uitstellen is vaak een stuk makkelijker dan wanneer je seks hebt met je partner. Er zijn in dat geval namelijk veel meer omstandigheden die je opwinden. Snel aan iets anders denken om niet klaar te komen is daarom vele malen moeilijker. Je moet daarom meer drastische maatregelen nemen. Zo kan je bijvoorbeeld je orgasme uitstellen door in je penis te knijpen. De beste plek om dit te doen is net onder de eikel.

Gebruik crème of pillen voor langere seks

Als je al van alles hebt geprobeerd, maar geen enkele oefening verbetert de situatie waarin je jezelf bevindt dan kan je altijd nog crème of pillen voor langere seks gebruiken. Met een crème kan je de penis minder gevoelig maken met als gevolg dat je langer seks kunt hebben. Ook de pillen zorgen voor een vermindering van de sensatie die je voelt zodat je een orgasme beter kunt controleren. Je moet bij deze optie wel waken dat het niet ten koste gaat van het genot dat je aan de seks beleeft.